Chinchilla's die verhuisd zijn

Op deze pagina komen de chinchilla's te staan die verhuisd zijn naar hun nieuwe eigenaars. Wij vinden het erg leuk om de hoogte gehouden te worden hoe het met de chinchilla's gaat, en ook vinden we het erg leuk om foto's te zien!

Hieronder kun je reacties lezen van de nieuwe eigenaren, en foto's zien van hun chinchilla's.

Eva en Scott

Eind Juni 2010 zijn Eva en Scott broertje (standaard) en zusje (beige) verhuisd naar Yvonne in Hei- en Boeicop. Dit waren de kleintjes van Sunshine

Eva en Scott op de foto 4 weken oud

Xiera en Bora

 Bora

Xiera en Bora zijn verhuisd op 19 Oktober 2010 naar hun nieuw eigenaren die wonen in Achterhoek.

Xiera 7 weken, dochter van Donya

 

Bedankt voor jullie leuke reactie in het gastenboek!

Summer en Kailey

Kailey op de foto 6 weken

Summer en Kailey zijn  op 20 Oktober 2010 verhuisd naar hun nieuwe baasjes in Oosterhout (noord brabant)

Summer op de foto 6 weken

Jente en Amber

Jente en Amber, 2 dochtertjes van Yara zijn dit jaar 2010 verhuisd naar Manon.

Ik kreeg deze leuke foto's van de dames. En een erg leuke reactie. 

Jente lekker aan het knabbelen

  Jente

 

Amber

Jente en Amber doen het harstikke goed. Ze vinden het harstikke fijn in de grote kooi en rennen lekker rond! Vooral buiten de kooi wordt het echt intressant... ze zijn erg nieuwsgierig maar op zich nog redelijk rustig.

Het is echt super fijn dat ze handtam zijn, ze komen allebei meteen naar het deurtje als ik binnen kom echt heel erg leuk!

Coco

Onze komische Coco, zoontje van Donya is in November 2010 verhuisd naar Len in Rotterdam. Hij had een koppeltje van 2 bokjes, 1 van de 2 bokjes is op een mooie leeftijd van 17 jaar van ouderdom overleden. Voor het andere bokje heeft hij Coco erbij genomen.

Foto's van Coco met zijn nieuwe maatje Stapper

Er is 1 keer wat onenigheid geweest tussen de mannen, toen zijn ze even uit elkaar geweest. Na een paar dagen zijn ze weer terug bij elkaar geplaatst. En nu gaat het super! Nu spelen ze lekker samen en ravotten ook gaan ze samen in de zandbak. Overdag slapen ze heerlijk tegen elkaar.

Bengel en Joshi

Eind Oktober 2011 zijn Joshi (saffier) en Bengel (standaard SD) verhuisd naar Susan. In het begin waren ze wat schuwig, maar in de loop van de tijd waren ze goed gewend!

 

Josje en Maaike

Josje en Maaike (moeder en dochter) zijn begin 2012 verhuisd naar Leander en Karen, ze stuurde deze lieve foto. Ze maken het erg goed, en Josje is een flinke dame aan het worden.

Mindy

Mindy is op 1 Oktober 2012 verhuisd naar Monica en Nick in Geldermalsen. Bij aankomt is ze meteen gekoppeld aan een vrouwtje. Er was meteen een klik! Ze ging nieuwsgierig de kooi verkennen en begon meteen te eten